Als fine art fotograaf geloof ik in de liefde. Pure liefde. Een oprechte glimlach, een stevige omhelzing of een romantische kus. Die kleine details van jullie bijzondere dag én natuurlijk de mensen om jullie heen. Momenten die je wil koesteren. Als fine art fotograaf leg ik die momenten vast, zodat je ze jaren later nog samen kan herbeleven. Vereeuwigd in tijd.

Als bruidsfotograaf wil ik jullie altijd op je gemak laten voelen. Ik ben rustig en tijdens de ceremonie niet op de voorgrond aanwezig, maar zorg wel dat de juiste speciale momenten vastgelegd worden. If you need me, I am there.

Zijn jullie gespannen voor de fotoshoot? Dat is natuurlijk hartstikke logisch. Dan stel ik vragen als: ‘Wat dachten jullie toen jullie elkaar voor het eerst zagen vanochtend?’ En die blik die jullie elkaar geven, die leg ik dan gelijk vast. 

Bruidsfotograaf in Dordrecht, maar ik reis als fotograaf graag met jullie mee!

Lees meer

Ontvang de brochure

v.a. 6 uur trouwfotografie

Prijzen

Trouwalbum

Tijdloze albums

De prijzen van een bruidsreportage beginnen bij 2000,- euro voor 6 uur fotografie.

Prijzen zijn incl, BTW en excl. reiskosten 0,29 euro per km vanaf Dordrecht.

Je trouwalbum is misschien wel één van de tien dingen die je nooit in je leven weggooit. Super waarde vol dus. Ik wil jullie verhaal vertellen, zodat je de dag kan herbeleven.

Hebben jullie een vraag of zijn jullie benieuwd of jullie trouwdatum nog vrij is? Vul dan het contactformulier in. Ik stuur jullie graag mijn digitale brochure met meer informatie en spreek graag met jullie af voor een Skype gesprek of koffiedate. Ik ben erg benieuwd naar jullie en jullie verhaal!

Prijs va €399,-

Ontvang de brochure

Contactformulier

een

twee

drie

koffie-date

DÉ grote dag

Hebben jullie een vraag of zijn jullie benieuwd of jullie trouwdatum nog vrij is? Vul dan heb contactformulier in. Ik stuur jullie graag mijn digitale brochure met alle informatie en prijzen toe. 

Zijn jullie enthousiast over mijn werk en akkoord met de prijzen? Kom dan gezellig langs voor koffie-date in Dordrecht of via Skype. Ik hoor dan graag meer over jullie en jullie plannen voor de grote dag. Zeggen jullie na dit gesprek volmondig "JA, Ik WIL", dan maken we alles in orde en zet ik de datum definitief in de agenda.

Na lang voorbereiden is jullie mooie dag dan eindelijk zover. Inmiddels hebben we elkaar uitgebreid gesproken en kan ik de planning dromen. Jullie kunnen genieten en ik doe de rest!

Binnen drie dagen ontvangen jullie een preview, daarna is het even wachten en ontvangen jullie binnen 6-8 weken een cadeautje op de deurmat met alle bewerkte foto's.

i'm in!

JA, IK WIL!

GO FOR IT!

Destination

trouwen in het buitenland

Reizen is één van de dingen die mij ontzettend gelukkig maakt: nieuwe avonturen aangaan en andere culturen en plaatsen ontdekken, flaneren in de zon en extra genieten van een goed glas wijn. samen herinneringen maken en genieten van het prachtige licht.

Voor mij is er dan ook geen beter combinatie dan reizen en fotograferen. Als bruidsfotograaf reis ik graag mee naar jullie droombestemming. Trouwen jullie in het mooie Italiaanse landschap of op een wit tropisch strand tijdens golden hour? Ik leg deze reis tot in de details vast.

Al eerder heb ik stellen mogen fotograferen in Marokko en Kaapstad. Op mijn blog vind je verschillende inspiratie shoots over trouwen in het buitenland. Bekijk ze hier

vertel me meer

plant ik een boom via Trees for all

Voor elke bruiloft

die ik fotografeer

Kijk je weleens in het oude trouwalbum van je ouders of grootouders? Hoe fijn om die jonge verliefde koppies, de trends uit die tijd en de details van de dag te zien. Een bezit wat zolang meegaat, moet speciaal zijn. 

Je trouwalbum is misschien wel één van de tien dingen die je nooit in je leven weggooid. Super waarde vol dus. Ik wil jullie verhaal vertellen, zodat je de dag kan herbeleven.

De kaft, de titel en de kleur van de titel kunnen jullie zelf uitkiezen. De keuze-opties voor de kaft zijn linnen, leer of suède. De pagina’s zijn mat afgewerkt. Het eindresultaat komt overeen met mijn fotografiestijl; minimalistisch, modern en vertellend. 

De uiteindelijke bedoeling is dat jullie niet zomaar een trouwalbum krijgen, maar een tijdloze herinnering en waardevol bezit voor de rest van jullie leven.

Prijzen beginnen vanaf € 399,- voor een 20 x 20 cm album met 30 pagina's.


Ontvang de brochure

Ontvang de brochure

Corstiaan & Mariëlle

Emma is een super lieve en enthousiaste fotograaf. Al bij de eerste kennismaking gaf ze ons een fijn gevoel. Ze heeft onze trouwdag zo mooi weten vast te leggen, de emoties, de sfeer, ze was precies wat wij zochten. Het is bijzonder hoe zij elk moment van de dag heeft weten te fotograferen, zonder dat wij haar echt hebben opgemerkt.

Testimonials

vorige

volgende

Walter + Madelon

Niet meer verder zoeken bruidsparen.. Emma maakt echt prachtige foto’s. We vonden het leuk dat je er bij was Emma! We hebben genoten van onze dag. En de dag erna hadden we al een paar foto’s in onze mail box. Jammer dat we je geen 6 sterretjes kunnen geven want van ons krijg je die!

Testimonials

vorige

volgende

Thom + Marinda

Emma maakt prachtige foto’s! Wij zijn heel erg blij met het resultaat! Daarnaast zorgt ze dat je je op je gemak voelt en merk je de rest van de dag bijna niet dat ze er is. Ze weet de juiste momenten vast te leggen en is heel goed in haar vak. Ook heeft ze ons tijdens de voorbereidingsgesprekken goede tips gegeven, waar we zeker wat aan gehad hebben. Wij bevelen Emma aan

Testimonials

vorige

volgende

Peter + Joelle

Emma is een geweldig goede, ervaren en heel leuke fotografe! Ze weet wat ze doet en je merkt totaal niet dat ze aanwezig is op de bruiloft. Daarnaast maakt ze geweldige foto’s en levert ze prachtig resultaat. Ik zou haar zeer zeker aanbevelen als fotografe, ze is ge-wel-dig!!!!

vorige

volgende

Testimonials

Jeroen + Sarah

Emma was de reddende engel op onze huwelijksdag, nadat onze geboekte fotografe door ziekte uitviel. Haar kalme en professionele aanpak stelde ons direct gerust. In no time maakte ze zich het draaiboek eigen en op de dag zelf loodste ze ons met veel humor én focus door alle fotomomenten heen. Het was heerlijk om 'er zelf niet over te hoeven nadenken', omdat Emma steeds op het juiste moment op de juiste plek was. Dankzij haar hebben we de geweldige persoonlijke en intieme visuele herinnering die we graag wilden.

vorige

volgende

Testimonials

ANDREA + MICHAEL

You are amazing!! Thank you so much. Honestly, love your work!!

So excited to get some printed and on our wall at home!

Testimonials

vorige

volgende