voor fotografen

Workshop & Mentorsessies voor beginnende fotografen

Ben jij beginnend trouwfotograaf en wil je jouw niveau naar een hoger level tillen? Of fotografeer je al een tijdje en werd je via via gevraagd of je het leuk zou vinden om hun bruiloft te fotograferen? Je wilt wel ja zeggen, maar iets houd je tegen. Je hebt geen idee waar je moet beginnen met de voorbereidingen voor zo’n intensieve en hectische dag. Komt dit je bekend voor? Dan is de workshop beginnend trouwfotograaf iets voor jou! 

Daarnaast kun je bij mij een mentorsessie boeken, waarin ik je handvatten geef voor jouw beginnende bedrijf. Je kunt mij alles vragen, zodat je jouw bedrijf naar een hoger level kan tillen. 

Helemaal nieuw met fotograferen? In de basiscursus fotografie leg ik uit hoe je spiegelreflexcamera werkt, hoe je manual fotografeert en nog veel meer tips!

in het kort:


- We spreken af in een gezellige en inspirerende koffietent waar je 2 uur lang al je vragen kan stellen.
- Ik geef je handvatten voor jouw bedrijf
- Je krijgt van tevoren een vragenlijst, zodat de mentorsessie op jouw knelpunten aansluit.


Wil je meer weten over wat er allemaal komt kijken bij het fotograferen van een bruiloft (voorbereiding, apparatuur, leveren van de foto’s en de albums), heb je vragen over branding, loop je ergens vast of heb je nog geen goede doelgroep voor ogen?

Ook ik ben tegen deze dingen aangelopen en heb veel geleerd van workshops en collega’s. Van fouten maken leer je en ik deel mijn ervaring graag met jou. Bij een mentorsessie spreken we af in een gezellig koffietent in Rotterdam en praten we 2 uur lang over onze passie: fotograferen!

Een-op-een mentorsessie

workshop


- Bovenstaande mentor sessie
- Een koppel shoot op locatie
- Bij de koppel shoot kun je zien hoe ik het koppel aanstuur. Je mag mee fotograferen en deze foto’s kun je gebruiken voor je portfolio.
- We zijn 4 a 5 uur bezig

Mentor sessie € 249,- excl. btw

MENTOR SESSIE € 349,- excl. btw

in het kort:

- Van aanvraag tot aanleveren foto’s
- Wat bespreek je bij een kennismakingsgesprek?
- Hoe kom ik professioneel over?
- Planning; waar houd je als fotograaf rekening mee?
- Welke lenzen / apparatuur gebruiken wij?
- Waar let ik op bij het fotograferen?
- Social media & doelgroep
- Styled shoot

Komt bovenstaande gedachte je bekend voor? Dan is deze workshop trouwfotografie waarschijnlijk iets voor jou!

Samen met Melanie heb ik Love on the rocks opzet. We willen (beginnende) fotografen helpen met het vinden van hun eigen stijl, het opzetten van een professioneel bedrijf en uit uitbreiden van hun portfolio. Met inspirerende e-books, workshops en styled shoots bieden we je graag de kans je verder te ontwikkelen en een bedrijf te runnen dat bij jou past. Wil je meer informatie kijk dan op www.loveontherocks.nl

beginnend trouwfotograaf

workshop

Review

Lieve Melanie en Emma, wat heb ik ontzettend genoten van jullie workshop beginnend trouwfotograaf. De dag was goed georganiseerd; er was een topteam aanwezig voor de styled shoot (prachtig gestyled door de leveranciers, toplocatie en een lief koppel). Maar ook de theorie vond ik erg leerzaam. Al mijn vragen wat betreft bruidsfotografie zijn duidelijk beantwoord door Melanie en Emma. De demo-albums waren erg tof om doorheen te bladeren. Ik vond het nog lastig om een bruidspaar aanwijzingen te geven voor posities, maar toen we in kleine groepjes gingen fotograferen kregen we handige tips van Emma. Heel fijn en leerzaam! Ik heb na een lange dag gelijk de bestanden op de computer gezet en ik was meteen verliefd! Zeker in combinatie met de styled shoot kan ik deze workshop aan iedere beginner op het gebied van bruidsfotografie aanraden. 

                                                  - Joyce van Joyce Tekst & Fotografie 

1

in het kort:


Je mag mij 1,5 uur lang alles vragen, zodat je naar huis gaat met genoeg kennis over het maken van mooie en scherpe foto’s!

Houd je van fotograferen en heb je een spiegelreflex camera, maar weet je eigenlijk niet zo goed wat je er allemaal mee kan doen? Zonde want er is zoveel uit te halen!

In de basiscursus fotografie leg ik uit hoe je in de manual-stand fotografeer, wat de beste belichting is, welke verschillen er zijn in lenzen en camera’s en hoe je scherpe foto’s kan maken. Op deze manier maak je nog mooiere foto’s op vakantie of bijvoorbeeld van je familie. Ik vind het leuk om mijn kennis met jou te mogen delen en over mijn grote passie fotografie te praten.

Basiscursus fotografie

workshop

Basiscursus fotografie 99,- euro

1

2

Verzenden

YOU + ME

let's get connected

Binnen 48 uur neem ik contact met jullie op. Liefs, Emma

THANK-YOU!