Wil je meer weten over wat er allemaal komt kijken bij het fotograferen van een bruiloft (voorbereiding, apparatuur, leveren van de foto’s en de albums), heb je vragen over branding, wil je weten hoe je marketing kan inzetten voor jouw bedrijf, loop je ergens vast of heb je nog geen goede doelgroep voor ogen?

Ook ik ben tegen deze dingen aangelopen en heb veel geleerd van workshops en collega’s. Van fouten maken leer je en ik deel mijn ervaring graag met jou. Ik bied vier verschillende mentor sessies aan waarin we samen aan de slag gaan of afspreken in een gezellig koffietent in Rotterdam en praten over onze passie!

Tijdens een mentor sessie geef ik je handvatten geef voor jouw (beginnende) bedrijf. Je kunt mij alles vragen, zodat je jouw bedrijf naar een hoger level kan tillen. 

Mentor sessies voor beginnende (trouw) fotografen.

mentor sessie €249,-

een

twee

MENTOR SESSIE €349,-

- Mentor sessie één, zoals hiernaast beschreven.

- Een koppel shoot op locatie. Mogelijk in trouwkleding.

- Bij de koppel shoot leg ik uit hoe ik een koppel aanstuur en waar ik op let. We fotograferen samen en je mag de foto's voor je portfolio gebruiken.

- Een korte portret shoot 

- We zijn 4 a 5 uur bezig

i'm in!

Dit wil ik!

Scroll naar beneden voor de andere sessies

-We spreken bij mij in de studio af waar je 2 uur lang als je vragen kan stellen.

- Ik geef je handvatten voor jouw bedrijf. 

- Je krijgt van tevoren een vragenlijst, zodat de mentor sessie op jouw knelpunten aansluit. 

Tijdens deze sessie kunnen we onderwerpen bespreken zoals: Het aanspreken van jouw doelgroep, branding, marketing, social media, het kennismakingsgesprek, waar let je op tijdens het fotograferen van een bruiloft, workflow, Lightroom, van aanvraag tot afleveren foto's, prijzen en nog veel meer!

workshop & styled shoot

LOVe on the rocks

Samen met Melanie van Pure Liefde Fotografie hebben ik Love on the rocks opgericht. Love on the Rocks helpt (beginnende) fotografen met het vinden van hun eigen stijl, het opzetten van een professioneel bedrijf en het uitbreiden van hun portfolio. Met inspirerende e-books, workshops en styled shoots bieden we je graag de kans je verder te ontwikkelen en een bedrijf te runnen dat bij jou past. 

Inmiddels zijn we al 11 (!) jaar vriendinnen en ondanks onze lange vriendschap en gedeelde passie voor fotografie, hebben we toch beide een eigen stijl en persoonlijke branding. Net zoals wij, zijn ook onze bedrijven uniek. Hierover vertellen wij in onze workshop: "Beginnend Trouwfotograaf".

ik wil meer weten

* prijzen zijn excl. btw en reiskosten naar de shoot locatie

mentor sessie €499,-

drie

- Mentor sessie één, zoals hierboven beschreven

- Via Skype bereiden we ons voor op de bruiloft

- Samen gaan we aan de slag tijdens het fotograferen van de bruiloft

- De foto's mag je gebruiken als promotie materiaal op je website en social media

- Nadat je de foto's hebt geselecteerd en bewerkt bespreken we je eindresultaat en kijken we hoe je dit nog kunt verbeteren, daarnaast is er ook nog ruimte om je vragen te stellen n.a.v. de bruiloft.

Dit wil ik!

mentor sessie €999,-

vier

I'm ready!

- Alle mentor sessie in een traject van 4 maanden

- 2 sessies waarin we al je vragen en knelpunten gaan bespreken. 

- We fotograferen samen een koppel shoot. Ik leg tussendoor uit hoe ik het koppel aanstuur en geef je tips.

- Een portret shoot van jezelf door mij gefotografeerd

- We gaan samen aan de slag tijdens een bruiloft. 

- Feedback sessie op je gemaakte foto's

Kim van klaveren

De mentor sessie van Emma was voor mij enorm waardevol, ze beantwoord alle vragen rustig en neemt echt de tijd om je verder te helpen groeien. Ze is open over alles, van tarieven tot aan manieren om een koppel mooi te laten poseren. Al met al sta ik veel sterker in mijn schoenen als trouwfotograaf en durf ik eindelijk de stappen te maken die ik al zo lang wil nemen. 

Testimonials

vorige

volgende

verzenden

YOU + ME

let's get connected

Binnen 48 uur neem ik contact met je op.
Liefs, Emma

THANK-YOU!