Bruiloft // Chris & Mirte

Nov 22, 2021

Op 4 september 2021 trouwde Chris & Mirte. Het was een prachtige buiten bruiloft en het leek wel Italië. Ik keek al een hele lange tijd uit naar deze bruiloft, door alle mooie plannen en de fantastische smaak van Mirte. En wat was het mooi!

Chris & Mirte trouwde in de tuin van Mirte haar ouders met prachtige geloftes. Terwijl Mirte zich klaarmaakte ging Chris alvast lunchen met vrienden. Een bruiloft naar mijn hart! Er waren foodtrucs, ze genoten van live muziek, aten tussen de peren bomen tijdens een prachtige golden hour en danste tot in de late uurtjes 💕

Na het leveren van de foto’s ontving ik deze mega lieve review: Emma was onze fotograaf op onze bruiloft. Door covid hebben wij helaas onze bruiloft een jaar moeten verplaatsen. Zij was hier zo flexibel in en heeft onze datum verplaatst naar een jaar later. In dat jaar kregen wij met regelmaat een kaartje door de bus of een email/appje van Emma. Dit hebben wij enorm gewaardeerd. Emma is een super lief en warm persoon die je graag op je bruiloft erbij wil hebben. Zij heeft oog voor detail en legt precies de goede momenten vast. Wat hebben wij een fantastisch mooie foto’s van haar ontvangen en zij luistert heel goed naar je wensen. Wij kregen ook erg veel mooie reacties op onze foto’s van onze gasten en mensen om ons heen. Wij zijn ontzettend blij met Emma, als persoon maar zeker als fotograaf. Zij is echt een specialist in haar vak. Wij hadden geen andere fotograaf willen hebben op onze belangrijke dag.

Meer bruiloften? Hier vind je alle blogs op een rijtje. Wil je graag dat ik jullie dag kom fotograferen? Vraag hier de informatiebrochure aan.

Meer bruiloften? Hier vind je alle blogs op een rijtje. Wil je graag dat ik jullie dag kom fotograferen? Vraag hier de informatiebrochure aan.

Categorie

deel