Veel gestelde vragen

Wat is inbegrepen in het uurtarief voor trouwfotografie?

Een heleboel! Een Skypegesprek of koffiedate in Rotterdam, voorbereidingen, fotografie, nabewerking, online gallery, een mini album, usb + box, BTW en mijn enthousiasme.

Hoe komt mijn fotografeer stijl het beste uit?

Mijn stijl komt het mooist uit in de buitenlucht of in een witte cleane ruimte. Houd hier rekening mee als je mij als fotograaf wil boeken. Buiten ceremonies zijn mijn favoriet! Mooie gestylde tafels, prachtig aangeklede gasten, veel gezelligheid, fashionable wedding shoes, een groot boeket en persoonlijke details.

Welke apparatuur gebruik ik?

Ik fotografeer met professionele apparatuur van Nikon. Ik gebruikt twee dezelfde body’s D750. De lenzen die ik gebruik zijn de 35mm Sigma Art F1,4, 85mm Sigma Art F1,4 en de 24-70mm Nikon F2,8. Verder maak ik gebruik van natuurlijk licht probeer ik zo min mogelijk te flitsen.

Kan er nog iets aan de prijs gedaan worden?

De prijzen die op de site staan, staan vast en er kan dus geen korting gegeven worden. Ik vind het belangrijk om kwaliteit en service te bieden. Ik besteed veel aandacht aan het gehele proces waaronder de voorbereiding, het fotograferen, de selectie en nabewerking en het afleveren van de foto’s.

We willen liever niet dat je onze foto’s online zet, is dat oké?

Bruidsparen boeken mij door de foto’s die ze zien op mijn site of social media, daarom is het voor mijn bedrijf belangrijk dat ik kan laten zien wat ik maak. Heb je om privacy redenen liever niet dat ik jullie foto’s publiceer? Dan reken ik 20% bovenop de prijs.

Wanneer kunnen wij onze foto’s verwachten?

Binnen 3 dagen na de bruiloft ontvangen jullie een preview van ongeveer 15 foto’s. Vijf tot acht weken na jullie bruiloft kunnen jullie de bewerkte beelden thuis op een usb-stick verwachten. Ook ontvangen jullie een persoonlijke online gallery die gemakkelijk te delen is met familie en vrienden.

Is het ook mogelijk om een tweede fotograaf in te huren en wat is de meerwaarde hiervan?

Ja dat kan. Samen met Melanie van Pure Liefde Fotografie biedt ik een extra service aan. Wij werken al een aantal jaar samen bij bruiloften zijn nu samen te boeken voor een extra kostprijs van €75,- per uur met een minimum van 5 uur. Hiervoor ontvangen jullie ongeveer 200 extra foto’s. Het leuke hieraan is dat er ook een fotograaf bij de bruidegom start. Jullie beide reacties bij de first look vastgelegd worden en er wordt meer aandacht gegeven aan emoties en reacties van gasten. Momenten worden van verschillende perspectieven vastgelegd en we kunnen op meerdere plekken tegelijk zijn. Er wordt dus geen moment gemist.