Fine art fotograaf, storyteller,  stadsmeisje meets hopeloze romanticus.

Mijn eerste systeemcamera, dat is waar het allemaal begon. Als klein meisje werd ik verliefd op fotograferen. Van mijn passie heb ik mijn beroep gemaakt. Nu, veel persoonlijke verhalen, ceremonies en prachtige momenten later, is mijn bedrijf gegroeid tot waar het nu staat.

Hoeveel bruiloften ik ook gefotografeerd heb, de ceremonies vind ik vaak het hoogtepunt van de dag. De geloften en het JA-woord, dat is zo bijzonder. Je komt dichtbij de mensen te staan. Het is voor mij een eer om een bruiloft vast te mogen leggen. Ieder koppel is verschillend. Iedereen heeft zijn eigen romantische verhaal. Die diversiteit maakt mijn beroep zo speciaal. 

Lees meer...

Guilty pleasure

Bucketlist

weekends

een rondreis door Mexico en overwinteren in kaapstad 

ZON, VRIENDINNEN, strand, BORRELPLANK
 EN WIJN 

KAASPLANKJE en TONY CHOCOLONELY 

Mijn stijl als fine art fotograaf is minimalistisch, zacht en romantisch. Inspiratie voor mijn fotografie haal ik uit magazines, reizen, design en mode. Enerzijds is spontaniteit op beeld voor mij belangrijk. Anderzijds heb ik door mijn achtergrond als vormgever oog voor details. 

Hierdoor stralen mijn foto’s geluk en intimiteit uit, met details van mooie gestylde tafels, een groot bruidsboeket of jouw designer wedding shoes. In een lichte, witte en rustige ruimte komt mijn stijl het mooist uit.

Ben je geïnteresseerd in meer informatie of mijn uitgebreide trouwbrochure? Ik kijk ernaar uit om van je te horen!

Ontvang de brochure