BRUILOFT // Corstiaan + Mariëlle

Jan 29, 2021

Afgelopen zomer fotografeerde ik de buiten bruiloft van Corstiaan en Mariëlle. Het was echt een prachtige dag waar ik met heel veel plezier op terug kijk. Inmiddels is het album afgeleverd en heb ik een mega lieve review ontvangen. Mijn mijn taak zit er (helaas) echt op. Voor nu: lekker blijven nagenieten

“Emma is een super lieve en enthousiaste fotograaf. Al bij de eerste kennismaking gaf ze ons een fijn gevoel. Ze heeft onze trouwdag zo mooi weten vast te leggen, de emoties, de sfeer, ze was precies wat wij zochten.

Na onze prachtige dag, ontvingen we al snel de eerste foto’s. Het is bijzonder hoe zij elk moment van de dag heeft weten te fotograferen, zonder dat wij haar echt hebben opgemerkt. Ook het fotoalbum is fantastisch, zo beleven we de hele dag elke keer weer opnieuw.”

Wij zouden Emma vele andere mensen ook aanraden. Ontzettend blij dat wij door haar een herinnering voor altijd hebben. Lieve Emma, onwijs bedankt voor de mooie foto’s en het prachtige fotoalbum!”

Meer bruiloften? Hier vind je alle blogs op een rijtje. Wil je graag dat ik jullie dag kom fotograferen? Vraag hier de informatiebrochure aan.

Categorie

deel