branding &
product fotografie

Inmiddels werk ik al enkele jaren als trouwfotograaf. Daarnaast heb ik grafisch vormgeving gestudeerd en ben ik inmiddels ook afgestudeerd als (foto) styliste. Ik wilde deze passies graag gaan combineren en ik heb daarom een service opgezet waarmee ik creatieve ondernemers help visual content te creëren voor hun Instagram.

We weten allemaal dat Instagram steeds belangrijker wordt en wat is er fijner dan een archief vol met toffe beelden die jou doelgroep aanspreken. Ik wil dit doen door middel van storytelling fotografie.

Wat is er allemaal mogelijk?
Nou een heleboel! We kunnen bijvoorbeeld samen aan de slag gaan tijdens een fashion editorial, we kunnen back-stage foto's maken of je nieuwe collectie/menu kaart op de foto zetten. Naast het fotograferen help ik je bij het stylen en let ik op de verschillende (social media) formaten, want de foto's kan je uiteraard ook voor je website, nieuwsbrief of drukwerk gebruiken! Ik maak een combinatie van close-up, overzicht en detail foto's, zodat je gevarieerde beelden kan gebruiken.

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen over de verschillende diensten die ik je kan bieden? Vul onderaan de pagina je gegevens in, dan maak ik graag een belafspraak om jouw wensen te bespreken. 

Ik help creatieve ondernemers met het creëren van visual content voor hun Instagram.

Scroll naar beneden om contact op te nemen

ALBART &
Linda

Wat ontzettend mooi! We hebben gewoon een half uur naar de foto’s zitten kijken en dacht steeds oh, deze is mooi! Oh, deze is ook mooi! Je hebt het zo ontzettend goed gedaan, het is precies wat we ervan hadden verwacht en meer. Zoveel mooie beelden voor onze website, dus we zijn er mega blij mee. We vonden het in de omgang met jou ook echt super fijn en comfortabel, Dankjewel!

Deze ondernemers gingen je voor

Mariska
Touch of meraki

Voor de camera staan is een van mijn grootste angsten. Maar Emma deed er alles aan om mijn angsten weg te nemen. Zij zorgde ervoor dat ik zelfverzekerd voor de camera ging staan en hielp mij met poses. Op gegeven moment had ik zelfs het gevoel dat er helemaal geen camera meer aanwezig is. Emma zorgt ervoor dat jouw visie en missie van jouw bedrijf het beste op de foto komt te staan. Ze kijkt naar het bedrijf, je huisstijl en de locatie om zo de perfecte plaatsjes te schieten voor jouw bedrijf!

Deze ondernemers gingen je voor

Danique
grafisch vormgever

Nooit eerder had ik voor de camera gestaan. Wel had ik (portret) beelden nodig voor mijn social media en website. Ik heb een shoot gedaan bij Emma, en wat ben ik blij met het resultaat! Emma heeft mij er goed doorheen gepraat. Ze vertelt je echt hoe je kan gaan staan of waar je naartoe kan kijken om mooi op de foto te komen. En haar edit stijl is onwijs mooi!

Deze ondernemers gingen je voor

Jonah &
Merel

Wij hebben een koppel-business shoot gedaan met Emma in Amsterdam. We vonden het heel ontspannen tijdens de shoot. Emma heeft veel eigen ideeën, maar ze was ook heel flexibel met onze eigen ideeën. Het was sowieso een hele fijne ervaring. En toen kwamen we de foto's... in 1 woord: WOW! Super gave shots, erg mooi bewerkt (goede witbalans). Onze verwachtingen x 10 overtroffen. We zijn er super blij mee. Emma is echt een aanrader!

Deze ondernemers gingen je voor

01

02

personal branding

- 1,5 uur fotografie
- 1 - 3 locatie's
- 50 bewerkte foto's
- excl. reiskosten

Beeldbank shoot

content creation / product fotografie

03

€350,-

Personal branding

shoots

Editorial

04

- 4 uur fotografie
- 1 - 4 locatie's
- 75 bewerkte foto's
- excl. reiskosten

€650,-

Jij stuurt je product naar mij toe en ik ga thuis voor je aan de slag met het product en de styling

• 12 bewerkte foto's
- Extra foto's bij te bestellen

€99,-

Samen bedenken we een tof concept voor het neerzetten van jouw product. Ik maak een moodboard met de sfeer en style van de shoot en help je met het vinden van het juiste team en modellen.

prijs op aanvraag

informatie

- pre-fotoshoot call om jouw wensen te bespreken
- Moodboard met de sfeer van de shoot
- tips voor kleding & styling
- hulp bij het vinden van de juiste locatie(s)
- Een archief met bewerkte foto's die je in kan zetten voor jouw website, social media en pr
- online gallery 

Goede beelden zijn de basis van een sterke branding. Je wilt jouw doelgroep aanspreken met beelden die hun gelijk pakken en waardoor ze stoppen met scrollen. Bij alle shoot zit inbegrepen:

Fine art fotograaf, storyteller,  stads meisje en een hopeloze romanticus.

Mijn eerste systeemcamera, dat is waar het allemaal begon. Als klein meisje werd ik verliefd op fotograferen. Van mijn passie heb ik mijn beroep gemaakt.

Na mijn opleiding grafisch vormgeving ben ik in Amsterdam de opleiding Mediastyling mode gaan volgen. Ik wilde meer dan grafisch plaatjes maken, ik wilde goed doordachte concepten maken en mijn fotografie en vormgeving combineren. Ik volgde vakken over het bedenken van nieuwe concepten, het in de markt zetten van een product en ik voorspelde trends. Tijdens mijn opleiding merkte ik dat ik op mijn plek zat. Ik kon op verschillende vlakken creatief bezig zijn en werd uitgedaagd. Dit is wat ik nu nog dagelijks doe en intens van geniet. Ik vind het heerlijk als plaatjes perfect bij elkaar kloppen en alles op zijn plaats valt.

Mijn stijl is minimalistisch, zacht en romantisch. Inspiratie voor mijn fotografie haal ik uit magazines, reizen, design en mode. Enerzijds is spontaniteit op beeld voor mij belangrijk. Anderzijds heb ik door mijn achtergrond als vormgever en styliste oog voor details. 

About emma

Ben je geïnteresseerd in meer informatie?
Ik kijk ernaar uit om van je te horen!

Verzenden

YOU + ME

let's get connected

Binnen 48 uur neem ik contact met jullie op. Liefs, Emma

THANK-YOU!