Inmiddels werk ik al enkele jaren als trouwfotograaf. Daarnaast heb ik grafisch vormgeving gestudeerd en ben ik inmiddels ook afgestudeerd als (foto) styliste. Ik wilde deze passies graag gaan combineren en ik heb daarom een service opgezet waarmee ik creatieve ondernemers help visual content te creëren voor hun Instagram.

We weten allemaal dat online zichtbaar zijn steeds belangrijker wordt en wat is er fijner dan een archief vol met toffe beelden die jou doelgroep aanspreken. Ik wil dit doen door middel van storytelling fotografie.

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen over de verschillende diensten die ik je kan bieden? Vul onderaan de pagina je gegevens in, dan maak ik graag een belafspraak om jouw wensen te bespreken. 

Ik help creatieve ondernemers met het creëren van visual content voor hun Instagram.

Scroll naar beneden om contact op te nemen

Nou een heleboel!

Wat is er mogelijk?

 We kunnen bijvoorbeeld samen aan de slag gaan tijdens een fashion editorial, we kunnen back-stage foto's maken of je nieuwe collectie/menu kaart op de foto zetten. Naast het fotograferen help ik je bij het stylen en let ik op de verschillende (social media) formaten, want de foto's kan je uiteraard ook voor je website, nieuwsbrief of drukwerk gebruiken! Ik maak een combinatie van close-up, overzicht en detail foto's, zodat je gevarieerde beelden kan gebruiken.

I'M IN!

Esmee Noëlle

In januari voor het eerst met Emma geshoot in deze prachtig gestylde studio. Emma werkt supersnel, geeft je een comfortabel gevoel en denkt lekker mee. En de studio heeft heel veel hoekjes en mogelijkheden. Heel blij met het resultaat!

Testimonials

vorige

volgende

Sarah

Mijn brandshoot met Emma was in één woord geweldig! Emma luisterde vooraf goed naar mijn visie en wist die te vertalen in een creatief moodboard waar ik me helemaal in herkende. Ze heeft me van a tot z begeleid bij het zoeken van locaties, outfits en 'props'. Dankzij haar zorgvuldige voorbereiding was de dag zelf enorm ontspannen. Emma had de volledige regie. Ik hoefde me alleen maar over te geven aan haar instructies. De foto's zijn prachtig geworden en ik kan ze met trots presenteren aan mijn klanten.

Testimonials

vorige

volgende

Marijke tadema

Emma heeft de foto's voor mijn nieuwe website geschoten. Dit deed ze in haar eigen prachtige daglicht studio. Ze liet mij enorm op mijn gemak voelen, nam de tijd en dacht in alle rust en geduld mee hoe we het beste resultaat kregen. Het resultaat is een fotoserie die mij weerspiegelt. Ik kan Emma zeker aanraden!

Testimonials

vorige

volgende

Sam Visser

Emma is een fotografe die van alle markten thuis is! Ze is heel creatief en denkt graag met je mee, dus wat voor soort shoot je ook van plan bent, ik zou Emma ten zeerste aanbevelen. Ze zorgt dat je shoot een super leuke ervaring is en ze zorgt ook voor prachtige foto’s.

Testimonials

vorige

volgende

Mariska Germs

Voor de camera staan is een van mijn grootste angsten. Maar Emma deed er alles aan om mijn angsten weg te nemen. Zij zorgde ervoor dat ik zelfverzekerd voor de camera ging staan en hielp mij met poses. Op gegeven moment had ik zelfs het gevoel dat er helemaal geen camera meer aanwezig is. Emma zorgt ervoor dat jouw visie en missie van jouw bedrijf het beste op de foto komt te staan. Ze kijkt naar het bedrijf, je huisstijl en de locatie om zo de perfecte plaatsjes te schieten voor jouw bedrijf!

Testimonials

vorige

volgende

Danique

Nooit eerder had ik voor de camera gestaan. Wel had ik (portret) beelden nodig voor mijn social media en website. Ik heb een shoot gedaan bij Emma, en wat ben ik blij met het resultaat! Emma heeft mij er goed doorheen gepraat. Ze vertelt je echt hoe je kan gaan staan of waar je naartoe kan kijken om mooi op de foto te komen. En haar edit stijl is onwijs mooi!

Testimonials

vorige

volgende

Albart & Linda

Wat ontzettend mooi! We hebben gewoon een half uur naar de foto’s zitten kijken en dacht steeds oh, deze is mooi! Oh, deze is ook mooi! Je hebt het zo ontzettend goed gedaan, het is precies wat we ervan hadden verwacht en meer. Zoveel mooie beelden voor onze website, dus we zijn er mega blij mee. We vonden het in de omgang met jou ook echt super fijn en comfortabel, Dankjewel!

Testimonials

vorige

volgende

PERSONAL BRANDING

een

twee

drie

BEELDBANK SHOOT

CONTENT CREATION / PRODUCT FOTOGRAFIE

2 uur fotografie
40 bewerkte foto's
Excl. btw en reiskosten

Dit pakket is geschikt voor jou als je social media al on point is, maar de foto's op zijn ;) 

3 uur fotografie / 80 bewerkte foto's
Een moodboard met kleding inspiratie die je direct kunt shoppen
Excl. btw en reiskosten

Dit pakket is geschikt voor jou als je vaker online zichtbaar wilt zijn, een nieuwe branding/product lanceert of meer producten/diensten wilt verkopen

12 bewerkte foto's
Extra foto's bij te bestellen
Excl. btw en reis/verzendkosten


Jij stuurt je product naar mij toe en ik ga thuis voor je aan de slag of we fotograferen samen op locatie. Vraag naar de mogelijkheden!

€499,-

€99,-

€699,-

Personal branding

shoots

Goede beelden zijn de basis van een sterke branding. Je wilt jouw doelgroep aanspreken met beelden die hun gelijk pakken en waardoor ze stoppen met scrollen. Bij alle shoot zit inbegrepen:

- pre-fotoshoot call om jouw wensen te bespreken
- Moodboard met de sfeer van de shoot
- tips voor kleding & styling
- hulp bij het vinden van de juiste locatie(s)
- Een archief met bewerkte foto's die je in kan zetten voor jouw website, social media en pr
- online gallery 

informatie

Ben je geïnteresseerd in meer informatie?
Ik kijk ernaar uit om van je te horen!

Fine art fotograaf, storyteller,  stadsmeisje meets hopeloze romanticus.

Mijn eerste systeemcamera, dat is waar het allemaal begon. Als klein meisje werd ik verliefd op fotograferen. Van mijn passie heb ik mijn beroep gemaakt. Nu, veel persoonlijke verhalen, ceremonies en prachtige momenten later, is mijn bedrijf gegroeid tot waar het nu staat.

Mijn stijl als fine art fotograaf is minimalistisch, zacht en romantisch. Inspiratie voor mijn fotografie haal ik uit magazines, reizen, design en mode. Enerzijds is spontaniteit op beeld voor mij belangrijk. Anderzijds heb ik door mijn achtergrond als vormgever oog voor details. 

Over emma

lees meer

verzenden

YOU + ME

let's get connected

Binnen 48 uur neem ik contact met jullie op. Liefs, Emma

THANK-YOU!