5 tips voor prachtige getting ready foto’s

Mar 20, 2019

De meeste bruidjes kwijlen weg bij prachtige getting ready foto’s. In deze blog geef ik je 5 tips voor prachtige getting ready foto’s. Ik vind het één van de mooiste momenten van de dag. De transformatie van de bruid! De chaos, enthousiaste vriendinnen, emotionele moeder en een stralende bruid. Misschien wel hét droomplaatjes van elke bruid, maar hoe krijg je zulke mooie foto’s? Lees hieronder de 5 tips voor prachtige getting ready foto’s:

  1. Lichte ruimte

Zoek in je huis of op de locatie waar jij je klaarmaakt de lichtste kamer. Het is belangrijk dat deze ruimte voldoende daglicht heeft en niet te klein is. Is dit de woonkamer? Maak je daar dan klaar. Laat je moeder of ceremoniemeester je helpen met het netjes houden van de kamer. Door de hectiek wordt het soms een zooi en dit kan storend zijn op de foto’s. Zorg dat je dicht bij een raam zit, ook op het moment dat je de jurk aantrekt.

  1. Wat trek je aan?

Denk na over je badjas of pyjama. Het zou zonde zijn als je achteraf spijt hebt van die beertjes pyjama die je even snel had aangetrokken. Let er ook op dat je geen (strakke) bh aan hebt. Dit voorkomt rode strepen als je de jurk aan hebt.

  1. Details

In de ochtend fotografeer ik alle details zoals: de schoenen, ringen, parfum, sieraden, alles wat jij belangrijk vindt. Leg dit alvast de avond van tevoren klaar, zodat je dit ‘s ochtends niet meer bij elkaar hoeft te zoeken. Denk zelf ook aan andere details zoals de kledinghanger van je jurk en een schone spiegel.

  1. Aankleden

Niet alleen jij komt op de foto, maar als je moeder of beste vriendin je helpt staan zij er ook op. Het is natuurlijk leuker als zij ook hun feestelijke kleding aan hebben. Het is een speciaal moment en het zou zonde zijn als ze naast jou in casual kleding staan.

  1. Rust

Dit moment is erg leuk om met je vriendinnen, (schoon) zussen en moeder te delen. Lekker optutten, kletsen en uitkijken naar de dag. Maar zorg ervoor dat er niet teveel chaos en stress ontstaat. Houd het bij een klein groepje.

Ik hoop dat deze tips je helpen om er een prachtige ochtend van te maken. Vergeet vooral niet te genieten! Meer tips? Hier vind je tips voor en relaxte trouwreportage.

Wil je graag dat ik jullie dag kom fotograferen? Vraag hier de informatiebrochure aan.

Categorie

deel