Mobile Lightroom preset

Wil jij meer uit je mobiele foto's halen of je Instagram naar een hoger niveau tillen?

De afgelopen jaren heb ik als fotograaf een eigen preset ontwikkeld (een filter voor over je foto) Deze heb ik nu omgebouwd naar een mobile versie voor het bewerken van je telefoon foto's (jpg), zodat jij super snel en makkelijk een professionele look kan creëren. 

bestel nu

Deze mensen gingen je voor

Mariska

Ik ben nog nooit zo snel klaar geweest om een insta post te publiceren! Zelf ben ik helemaal niet technisch, maar haar uitleg is zo fijn!! Je kan het zo toepassen! Voor je het weet heb jij een feed waar je trots op bent, met dank aan Emma! Eigenlijk is het geld niks, als je merkt hoeveel tijd je over hebt en hoe mooi je feed uiteindelijk wordt!! Zeker een aanrader!!

Kelly

Door de preset van Emma worden mijn foto's veel frisser en kleurrijker. De foto springt er nu echt uit, ipv de doffe gloed die telefoonfoto's vaak hebben. De preset is super makkelijk in gebruik, met 1 klik zijn de meeste foto's al gelijk goed, zo niet, dan zijn de schuifjes makkelijk aan te passen. Ik ben er mega blij mee :)

Deze mensen gingen je voor

before

after

/

informatie

de preset bevat:
- een kleur preset
- een zwart - wit preset
- een uitgebreide uitleg met hoe je de preset installeert.

Ben jij moeder, influencer, business owner, blogger, foodie of gewoon dol op Instagram? Met deze preset tover je jouw foto met 1 klik om tot een insta-waardig plaatje, of het nu spontane foto's van je kinderen zijn of gestylde foto's voor je bedrijf.


€24,99

Ja, ik wil de preset hebben!

"7 tips om te fotograferen met je telefoon"

download het gratis e-book:

Tegenwoordig heb je voor het maken van een mooie foto niet perse meer een professionele camera nodig. Onze telefoons zijn zo gemaakt dat we snel herinneringen en mooie momenten kunnen vastleggen, maar je kan je telefoon ook heel goed gebruiken voor het maken van bijv. content voor je (zakelijke) Instagram account.

In deze guide geef ik je 7 tips om te fotograferen met je telefoon. Of het nu gaat om vakantie foto’s, foto’s van je kinderen of content voor Instagram. Deze tips zullen je helpen om meer uit je telefooncamera te halen.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wat zijn presets?
Presets zijn een soort van voorinstellingen (filter). In lightroom kan de kleuren van een foto volledig aanpassen naar eigen inzicht. Dit kan met losse instelling maar ook met een preset.

Kan ik het ook?
Jazeker! Ik help je bij het installeren en neem je stap voor stap mee. En ik kan je vertellen, het werkt erg verslavend!

Wat heb ik nodig om de preset te gebruiken?
Je hebt alleen de gratis app Lightroom nodig (voor Iphone gebruikers heb je ook een unzip app nodig zoals Izip).

Hoe installeer ik hem?
Hiervoor heb ik een duidelijk stappenplan geschreven, so don't worry!

Kan ik de preset ook op mijn laptop gebruiken?
Nee, de preset is speciaal gemaakt voor jpg en telefoon foto's en is alleen te installeren Lightroom mobile app.

Is dit alleen voor Iphone of ook voor Android?
De preset is geschikt voor beide!


De preset mag niet worden doorgestuurd, of meervoudig worden gebruikt. Dit betekent dat je de bestanden niet naar andere personen mag sturen. Alleen de persoon die de presets heeft aangekocht, mag deze gebruiken. Dit kan worden gecontroleerd.

ik wil de preset hebben!

Verzenden

Heb je een vraag, OF WIL JE GEWOON LATEN WETEN WAT JE VAN DE PRESET VIND? Stuur me een berichtje en ik help je graag verder!

THANK-YOU!