Mijn 15 favorieten van 2022!

Dec 30, 2022

Het einde van 2022 is alweer in zicht! Een mooi moment om op mijn favorieten trouwfoto’s van 2022 om terug te blikken. Het was weer een mooi en druk jaar. Een jaar met 24 prachtige bruiloften, een nieuwe workshop en styled shoot met Love on the rocks. een workation met Ilse naar Sicilië en het veranderen van Creative studio .RAW.

  1. In oktober dit jaar ging ik samen met Ilse naar Sicilië voor een workation! Samen toffe content creëren op een heerlijk eiland.

2. De bruiloft van Aron en Sanne-lize was helemaal mijn ding. Zonnebril op en de metro pakken in mijn geliefde Amsterdam. Het is toch een heerlijk plaatje?

3. Trouwen op je eigen Golfterrein, dat is toch een droom?

4. Dit jaar heb ik met Love on the rocks weer een nieuwe workshop en styled shoot georganiseerd. Een styled shoot biedt (beginnende) fotografen de mogelijkheid om hun portfolio uit te bereiden. We deden dit op een locatie waarvan in nooit had durven dromen dat ik daar een workshop zou mogen geven: Huize Frankendael in Amsterdam

5. De details, altijd een fijn beeld. Je ziet meteen dat alle kleuren perfect bij elkaar passen.

6. Op sommige bruiloften mag ik mee eten met het diner. Vooral bij dit gerecht had ik daar geen moeite mee

7. Ik vond het tijd om mijn studio een frisse look te geven.

8. Een mega schattig moment op de bruiloft van Olivier en Marieke. Dit moest ik natuurlijk vast leggen.

9. Mijn nummer één favoriete trouwlocatie: Domaine d’Heerstaayen. Over alles is nagedacht, geen hoekje die is overgeslagen en de wandeling door de tuinen: wauw! Altijd een feestje om hier te mogen fotograferen.

10. Dit Belgische koppel trouwde op het landgoed van hun eigen familie. Olivier liep hier vroeger al als kind met zijn nichtjes en neefjes door de bossen te ravotten en nu was het de locatie van hun bruiloft. Ik hou van zulke persoonlijke details!

11. Jesse en Iris trouwde op 14 oktober en hadden (ondanks de regen s’ochtends) een prachtige herfst bruiloft. Deze foto is toch té schattig!

12. De openingsdans is toch wel hét moment van de avond en Erik & Franca weten hoe ze een feestje moeten bouwen! De openingsdans begon rustig, maar daarna was de hele dansvloer gevuld en kon in het niet laten om er al dansend tussendoor te lopen met mijn camera

13. Als je mij al iets langer volgt, dan weet je dat de first look mijn favoriete moment van de dag is. Niels & Linda kozen ervoor om hun first look in de duinen te doen en wat was het een prachtig moment! Ik kon het zelf bijna niet droog houden haha!

14. Dit lieve bruidspaar trouwde buiten bij Fort Vecht en een buiten ceremonie mag in dit lijstje natuurlijk niet ontbreken. Persoonlijk, mooie styling, lieve woorden en vol emoties. Een bruiloft naar mijn hart!

15

Wil je meer bruiloften zien? Hier vind je alle blogs op een rijtje. Wil je graag dat ik jullie dag kom fotograferen? Vraag hier de informatiebrochure aan.

Categorie

deel