BRUILOFT // PETER + JOËLLE

Apr 25, 2020

Bruid Joëlle: 19 september 2019 is een dag die wij nóóit meer zullen vergeten. ’s Morgens was de zon al volop aanwezig en hadden we een prachtige stralende lucht. De hele dag was super goed geregeld en we hebben echt van iedere minuut onwijs genoten. Emma en Birgit hebben onze prachtige dag vastgelegd en ze waren/zijn geweldig! We hebben de hele dag niet beseft dat ze er waren! En we zijn enorm blij met het eindresultaat!

Als we een hoogtepunt van de dag moeten noemen dan is dat toch wel het stadhuis. Wat hebben we dáár gelachen! Met tranen over onze wangen.. Verder is natuurlijk de hele dag iets om met een dikke smile naar terug te kijken en het liefst zouden we deze dag helemaal nog een keer beleven! Gelukkig hebben we de foto’s waar we met regelmaat nog naar terug kunnen kijken. Dit was zeer zeker een dag voor in de boeken 🙂 

Wil je graag dat ik jullie dag kom fotograferen? Vraag hier de informatiebrochure aan.

Categorie

deel