Mijn 12 favorieten van 2019

Dec 30, 2019

Het is alweer het einde van 2019 en ik vond dit een mooi moment voor een terugblik. Ik heb zoveel lieve, mooie en bijzondere mensen voor de camera gehad en ik heb van elke shoot/bruiloft genoten. Ik ben heel dankbaar voor afgelopen jaar en ben erg benieuwd wat 2020 mij gaat brengen.

Hieronder zien jullie dus een kleine selectie van de leuke momenten die ik heb mogen fotograferen het afgelopen jaar. 

1. Dit is de eerste foto van 2019 die ik maakte tijdens de workshop die ik samen met Melanie gaf.

2. De getting ready gedeelte van de bruid, vind ik één van de leukste momenten van de dag. De moeder en zussen van Nuëlla hielpen haar. Dit was zo’n mooi en emotioneel moment.

3. Tijdens mijn workation naar Marrakech fotografeerde ik verschillende editorials. Tijdens het fotograferen merkte ik dat ik hier helemaal gelukkig van werd en ik besloot vaker editorials te gaan fotograferen.

4. De bruiloft van Egbert en Aranka was een hele mooie, relaxte en emotionele bruiloft. De dag werd gevierd in de tuin van vrienden en wat zag het er prachtig uit! Na de ceremonie werd er goed gefeest en de dag werd afgesloten met een carnavals kwartiertje. 

5. Ik heb dit jaar twee bruiloften van vriendinnen van mijn zus mogen vastleggen. Ik vond dit echt een hele grote eer en zo leuk om de dag van dichtbij mee te maken.

6. Tijdens deze koppel shoot namen Melanie en ik een video op voor ons nieuwe bedrijf Love on the Rocks. Ik vind dit echt een mooi detailshot.

7. Nog een foto uit Marrakech, gewoon omdat ik zoveel van shoots heb genoten (en verlang naar de zon).

8. Op 19 sep 2019, misschien wel de populairste trouwdag trouwde Peter & Joëlle. Een super gezellige en mooie dag.

9. Thom & Marinda boekte mij een jaar van te voren en tijdens het kennismakingsgesprek keek ik al heel erg uit naar deze dag! Overal was aan gedacht en ze hadden een super leuk team met leveranciers!

10. Deze foto kreeg heel veel likes op Instagram en behoort ook echt tot mijn favoriet. De bruiloft van Ralph & Renee was een prachtige dag! Ze trouwen in Chateau Neercanne, een super mooie locatie in Maastricht. Het was dan ook een kleine roadtrip door Nederland, maar het was het zeker waard 

11. Ik fotografeerde de prachtige collectie van Robbert Juwelier.

12. Dit is toch té schattig?

Categorie

deel