WORKSHOP // bourgondisch

Feb 21, 2019

Zaterdag 19 januari 2019 organiseerde ik samen met Melanie van Pure Liefde fotografie alweer de derde editie van onze workshop: Beginnend trouwfotograaf. En wat was het een geslaagde dag! We begonnen de dag met een klein stukje theorie, gevolgd door een lekkere lunch en de styled shoot. We hebben in verschillende groepen gefotografeerd zodat iedereen genoeg foto’s kon maken. Toen iedereen klaar was (en bevroren van de kou) gingen we verder met het laatste deel theorie. Het was weer een hele geslaagde en gezellige dag! Ik vond het super leuk om alle fotografen te ontmoeten, ons verhaal te delen en samen te fotograferen!

 

Thanks to this great team: Concept & design: Melanie Klinkenberg & Emma van der Schelde || Jurk: Marylise || pak: L’atelier || Haar & make-up: Arianne Vroege || Styling & bloemen: Brisked || Stationery: Pen to paper || Cake: Sugarlips Cakes || Vow boekjes & kledinghanger: We love deco || Modellen: Debora & Arwin || Ceremoniemeester: Simone Voets || Locatie: Fabriek Zuidermeer || Workshop by: Pure Liefde fotografie & Emma van der Schelde 

Categorie

deel