WORKSHOP // green purpose

Oct 19, 2018

Op zaterdag 21 oktober 2017 gaven Melanie en ik onze eerste workshop. Het was een super leuk en creatieve dag waarin wij een kijkje achter de schermen gaven. Samen met de cursisten werd er gebrainstormd, keken we naar elkaars werk en hoopte Melanie en ik dat er weer nieuwe energie kwam om in het winterseizoen weer hard aan de slag te gaan. De dag sloten we af met een styled shoot. We kozen voor het thema Green Purpose en het was zo leuk om te zien hoe alle losse onderdelen tot een mooi geheel groeide!

Thanks to this great team: Concept & styling: Pure liefde fotografie & Emma van der Schelde | Styling: Marloes van unen | Dress: Enzoani by La Donna | Suit: Michael & Giso | Muah: Mandy Vermeulen | Jewelry: Avenue | Stationary: Studio Hlauw | Floral Design: Puravie | Cake: Belle’s bakery

Green purpose.jpg

Categorie

deel