Mijn eerste systeemcamera, dat is waar het allemaal begon. Als klein meisje werd ik verliefd op fotograferen en van mijn passie heb ik mijn beroep gemaakt.

Maar ik bleef dromen... Ik droomde van het opzetten van een creative en inspirerende plek waar mensen  samen kunnen werken en elkaar kunnen inspireren. Waar je fijn kan shooten en kan overleggen.

En na een paar jaar dromen is Creative Studio .RAW ontstaan! Een industriële ruimte met verschillende shoot en werk "hoekjes". Ideaal voor verschillende soorten shoots, maar ook voor het geven van coaching gesprekken, workshops of om te flexwerken.

Heb je een vraag? Laat het me dan vooral weten! Ik kijk er naar uit om samen te werken of gezellig een koffie te drinken :)

Creatieve daglicht studio in Rotterdam. Te gebruiken als shootlocatie, flexplek en voor mentor sessies

Lees meer

creative studio

.RAW

2 uur

studio gebruik

halve dag (4 uur)

hele dag (8 uur)

Ideaal voor korte shoots zoals: branding, portret of producten. Of voor het opnemen van bijv. reels/IGTV

Gebruik van de studio is mogelijk op werkdagen tussen 9.00 uur & 17.00 uur. Inclusief onbeperkt koffie en thee.


Je mag de daglicht studio een halve dag gebruiken. Ideaal voor bijvoorbeeld wat grotere shoots/campagne, een combinatie van meerdere shoots, mini shoots of voor het maken van bijv. content voor challenges. Ook te gebruiken voor coaching en workshops.

Gebruik van de studio is mogelijk op werkdagen tussen 9.00 uur & 17.00 uur. Inclusief onbeperkt koffie en thee.

De daglicht studio mag je de gehele dag gebruiken! Ideaal voor bijvoorbeeld lange shoots/campagnes, mini shoot dagen of voor coaching en workshops.

Gebruik van de studio is mogelijk op werkdagen tussen 9.00 uur & 17.00 uur. Inclusief onbeperkt koffie en thee.

boek voor
€250,-

boek voor €150,-

boek voor €425,-

studio gebruik

studio gebruik

Wil je de studio in het weekend gebruiken? Dit kan tegen een meer prijs van €30,- * prijzen zijn excl. btw en bij annuleren wordt het geld niet terugbetaald. Houd er rekening mee dat ik tijdens het gebruik van de studio altijd aanwezig ben om te werken of jullie te helpen.

membership

voor fotografen

Als fotograaf weet ik hoe lastig het soms kan zijn om een goede locatie te vinden voor je shoots, maar ook bijv. om content te maken voor je eigen socials of van je eigen producten.

Ik bied daarom een memership aan voor fotografen. Met het membership mag je 4 of 6 uur per maand gebruik maken van de studio. Je mag hier shoots doen met klanten, shoots van jezelf of bijv. van je producten. De uren zijn per maand zelf in te delen. En het leuke is: je kan de studio als extraatje aan je klanten aanbieden en natuurlijk ook de kosten doorrekenen. Zo hebben jij en je klanten super voordelig toegang tot een daglicht studio!

De kosten voor 4 uur per maand is € 190,-
De kosten voor 6 uur per maand is € 270,-


ik wil meer weten

* Het membership sluit je voor minimaal 2 maanden af en is daarna maandelijks opzegbaar. Prijzen zijn excl. btw.

Onbeperkt goede
koffie & thee

gratis super
snelle wifi

gratis parkeren &
goed bereikbaar met ov

creatieve &
 Inspirerende omgeving

voordelen van werken bij:

creative studio

.RAW

5 min lopen vanaf metro kralingse zoom / 20 min rijden vanaf Dordrecht

Linda @studiolin

wat was het een feestje om te mogen shooten bij jouw in je prachtige studio! Een heerlijke ruimte, waar je prachtige beelden hebt gemaakt! De zachte tinten, het fijne interieur en jouw oog voor detail is een hele fijne combinatie. De inrichting, de prachtige meubels maken het een feest om in de creative_studio RAW te zijn.

Testimonials

vorige

volgende

Sophie oelrich

Creative Studio Raw is een fijne open plek met veel diversiteit in fotografie hoekjes. Emma heeft echt haar best gedaan om de ruimte een mooie zachte look te geven en dat past perfect bij mijn portfolio. De ruimte voelt vertrouwd, authentiek en open aan en dat is precies hoe Emma het bedoelt heeft. 

Wat ik ook erg prettig vond is dat Emma heek betrokken is, even met je kletst maar ook een kopje koffie en thee voor mij en mijn klant heeft gezet. Ik huur regelmatig een locatie en wanneer je dit stukje extra service erbij krijgt voel je je meteen meer welkom! Ik zou Creative Studio Raw ruimte zeker aanbevelen en nog eens boeken.

Testimonials

vorige

volgende

verzenden

YOU + ME

let's get connected

Binnen 48 uur neem ik contact met je op.
Liefs, Emma

THANK-YOU!